• Vanaf €50,- géén voorrijkosten in Zuid Limburg!
  • “Pure magie met een verbluffend resultaat.”

Wat kunnen wij niet reinigen ?

 

Hardnekkige / aangetaste nicotine:

Nicotine aanslag blijft moeilijk om te reinigen. Zeker wanneer dit al een aantal jaren in de stof zit. Wanneer de stof een andere kleur heeft gekregen door de nicotine is dit bijna nooit te herstellen. Het zal wellicht iets lichter kunnen worden maar omdat de verkleuring zichtbaar blijft lijkt dit alsof dit niet gereinigd is. 

Beschadigen zoals scheuren en gaatjes, loshangende draadjes: 

Zichtbare beschadigingen kunnen niet door ons hersteld worden bij een reiniging. Denk hierbij aan scheuren, gaatjes en loshangende draadjes. Maar ook brandvlekken door een sigaret kunnen wij helaas niet herstellen.

 

Muffe en vieze geuren in ruimte:

Vaak zitten vieze en muffe geuren in stoffen. Dit kan een bijvoorbeeld zitten in een bank, trapbekleding, tapijt, matrassen of gordijnen. Wij kunnen vaak de muffe geur verwijderen mits de gehele ruimte is afgenomen met een sopje met een scheutje schoonmaakmiddel. Dit houd in: ramen en deuren, muren en plafond afnemen, kozijnen afnemen en natuurlijk alle objecten die in deze ruimte staat en de ruimte voldoende laten ventileren. Stilstaande lucht in beweging laten komen, laat het goed doorwaaien minstens voor 48 uur. Houd er ook mee wanneer je vloerbedekking hebt liggen het ook aan de ondervloer kan liggen.

Heb je door ons bijvoorbeeld de vloerbedekking laten reinigen en de ruimte ruikt nog steeds muf? Dan ligt de muffe geur helaas niet aan de vloerbedekking en is er een andere oorzaak in de ruimte. Wanneer de vloerbedekking is gereinigd door ons en hij ruikt weer muffig/vies na een paar dagen valt dit helaas niet onder de garantie. Let op: dit kan ook liggen aan de ondervloer.   Vraag ons voor advies! 

 

Verkleuring door de zon:

Stoffen, bestaande uit natuurlijke materialen, zullen door invloed van dag- en zonlicht sneller verkleuren dan stoffen die een synthetische samenstelling hebben.

Verkleuringen die door de zon zijn ontstaan kunnen wij helaas niet meer herstellen. Dit kan soms lijken op een vlek, maar ook het gehele oppervlak kan verkleuring hebben door de zon. Het enige wat wij kunnen aanraden om nog meer verkleuring te voorkomen, is het stof uit direct zonlicht te verwijderen. 


Zelf gereinigden oppervlakten:

Wanneer er zelf gereinigd is, kan het zijn dat je stof hierdoor beschadigd. Dit hoeft niet altijd zo te zijn, maar vaak word er zelf gereinigd met middeltjes die in de winkel verkrijgbaar zijn.

Deze middelen bevatten vaak bleekmiddel. Wanneer je dit niet eerst uittest op een onopvallend stuk, ( bijvoorbeeld achter de bank wat niet in het zicht staat ) kan je kleurverschil krijgen en bijt de kleur in de stof uit.

Het is belangrijk als je zelf aan de slag wilt gaan dat je het gehele oppervlak reinigd! Dus niet alleen de vlek. Hierdoor ontstaan kringen die niet meer te herstellen zijn. Ook wij kunnen deze vlekken, kringen en beschadigingen vaak niet meer herstellen. 

Wij geven altijd een eerlijk advies!

Wanneer wij weten dat dit niet door ons hersteld zou kunnen worden maken wij dit altijd kenbaar!

Wij geven altijd een keuze om de reiniging bij negatief advies stop te zetten of te hervatten.

Bij hervatten van negatief advies vragen wij jou een akkoord verklaring in te vullen en te ondertekenen met handtekening en datum. Bij akkoord is het niet mogelijk om ons hiervoor aansprakelijk te stellen.

Ben je niet tevreden met het eind resultaat? Terwijl ons negatief advies genegeerd word? 

Dan is het geheel op eigen risico voor jou zelf. Dit betekend dat na de reiniging het volledige bedrag betaald moet worden.

Het te betalen bedrag kan je terug vinden op de vrijblijvende offerte die wij hebben opgemaakt en naar jou verstuurd hebben. 

Geen negatief advies ontvangen? En toch niet tevreden?

Wij proberen altijd samen met de klant te kijken naar een bijpassende oplossing. Wij geven geen geld terug op onze uitgevoerde diensten.

Maak binnen 7 dagen kenbaar na afspraak als je niet tevreden bent. Dit kan via whatsapp of via onze email. Geef duidelijk aan wat jou klachten zijn en plaats hierbij duidelijke foto's en wat wij hieraan kunnen doen. Na 7 dagen vervalt de garantie die wij geven. Na 7 dagen kunnen wij niet meer aansprakelijk worden gesteld.